Levering 2-4 werkdagenGratis retourneren
info@dryandcool.dk

Absorberende slips voor meisjes
- voor incontinentie overdag

Incontinence briefs for girls PURPLE – INCONTINENCE BRIEFS Briefs for daytime incontinence for girls STARY NIGHT – INCONTINENCE BRIEFS

Koop 3 slips en ontvang 7% korting, bij 5 slips krijg je 15% korting De handige absorberende slips helpen je dochter om te spelen en actief te zijn, en haar ongelukjes zijn automatisch voor anderen verborgen.

De absorberende slips kunnen vocht van 1-2 plas-ongelukjes opnemen (ongeveer 75 ml) en zijn gemaakt met een absorberend laagje erin. Ze zitten fijn en je kunt ze wassen op 60 graden. Ze zijn bedoeld voor een lichte vorm van dagincontinentie.

De absorberende slips zien eruit als gewone onderbroeken en geven daarom geen aanleiding tot pesten, maar helpen je dochter om zich geen zorgen te maken of haar plas-ongelukjes voor anderen zichtbaar zijn.

Koop hier de absorberende boxers voor meisjes

Waarom hebben meisjes overdag last van incontinentie?

Er zijn diverse redenen waarom meisjes overdag hun plas niet op kunnen houden. De meest voorkomende oorzaken zijn verstopping, een ontsteking in de urinewegen of een overactieve blaas. Kinderen met een speciale diagnose kunnen ook last hebben van dit probleem. De meeste meisjes groeien er gelukkig overheen, maar om de periode met ongelukjes zo kort mogelijk te maken, is het een goed idee om je door te laten verwijzen naar een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in incontinentie. Terwijl de plasproblemen bestaan, kunnen de absorberende slips je dochter helpen zich minder zorgen te maken over of haar ongelukjes voor anderen zichtbaar zijn.

Design van de absorberende slips

De slips zijn ontworpen met een aantal hippe designs, zodat ze op gewone slips lijken. We hebben bewust een aantal donkere en bonte kleuren gekozen, zodat je de plas zo min mogelijk ziet. We hebben ernaar gestreefd om de absorberende eigenschappen zo goed mogelijk te maken, zonder dat de slips er daardoor dik en luierachtig uitzien. Het absorberende laagje aan de binnenkant is ademend, er zitten geen schadelijke stoffen in en de broekjes zijn Oeko-Tex gecertificeerd.