Levering 2-4 werkdagenGratis retourneren
info@dryandcool.dk

Absorberende boxers voor jongens
- voor incontinentie overdag

ARMY – PANTS FOR DAYTIME WETTING Incontinence pants for boys DINO – PANTS FOR DAYTIME WETTING Pants for daytime incontinence

Koop 3 boxers en ontvang 7% korting, bij 5 boxers krijg je 15% korting Door deze handige absorberende boxers kan je zoon spelen en actief zijn, en zijn ongelukjes zijn automatisch voor anderen verborgen. De absorberende boxers voor jongens kunnen ongeveer 80 ml vocht opnemen (dit komt overeen met 1-2 plas-ongelukjes) en zijn gemaakt met een absorberend laagje erin. Ze zijn bedoeld voor een lichte vorm van dagincontinentie. Ze zitten fijn en je kunt ze wassen op 60 graden.

De absorberende boxers voor jongens lijken op gewone onderbroeken en je zoon zal er niet om gepest worden. Ze helpen je zoon om zich geen zorgen te maken dat anderen zijn ongelukjes zullen zien.

Koop hier de absorberende boxers voor jongens

Waarom hebben jongens overdag last van incontinentie?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom jongens overdag hun plas niet op kunnen houden. De meest voorkomende oorzaken zijn verstopping, een ontsteking in de urinewegen of een overactieve blaas. Kinderen met een speciale diagnose kunnen ook last hebben van dit probleem. De meeste jongens groeien er gelukkig overheen, maar om de periode met ongelukjes zo kort mogelijk te maken, is het een goed idee om je door te laten verwijzen naar een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in incontinentie. Terwijl de plasproblemen bestaan, kunnen de absorberende boxers je zoon helpen om zich minder zorgen te maken over of zijn ongelukjes voor anderen zichtbaar zijn.

Design van de absorberende boxers

De boxers zijn ontworpen met een aantal hippe designs, zodat ze op gewone onderbroeken lijken. We hebben bewust een aantal donkere en bonte kleuren gekozen, zodat je de plas zo min mogelijk ziet. We hebben ernaar gestreefd om de absorberende eigenschappen zo goed mogelijk te maken, zonder dat de onderbroeken er daardoor dik en luierachtig uitzien. Het absorberende laagje aan de binnenkant is ademend, er zitten geen schadelijke stoffen in en de boxers zijn Oeko-Tex gecertificeerd.