Levering 2-4 werkdagenGratis retourneren
info@dryandcool.dk

Incontinentie onderbroeken voor kinderen

DRY & COOL’s incontinentie onderbroeken voor kinderen kunnen urine absorberen. Ze zijn handig en het zijn erg dunne onderbroeken, en ze lijken op een gewone onderbroek. Ze zijn ontwikkeld om schoolgaande kinderen te helpen om hun energie op hun school en vrijetijdsactiviteiten te richten, en zich geen zorgen te maken dat ze gepest worden omdat ze een ongelukje hebben, waarbij ze in hun broek plassen. De onderbroeken geven je kind een betere levenskwaliteit, terwijl jullie (als ouders ) eraan werken om het probleem op te lossen. Lees hier meer over kinderen en incontinentie. De onderbroeken zijn niet geschikt voor fecale incontinentie (ontlasting).

Incontinentie onderbroeken: Absorptievermogen

DRY&COOL incontinentie onderbroeken voor kinderen kunnen een plas-ongelukje of twee absorberen. De jongensonderbroeken kunnen ongeveer 80 ml vocht opnemen, de meisjesonderbroeken ongeveer 75 ml. We hebben er alles aan gedaan om de onderbroeken zo absorberend mogelijk te maken, zonder dat ze er dik uitzien. De incontinentie onderbroeken zijn gemaakt met een vast absorberend laagje erin, waardoor de urine in de onderbroek blijft en zelden zichtbaar is.

Incontinentie onderbroeken: Pasvorm en design

De incontinentie onderbroeken voor kinderen hebben een perfecte pasvorm en bij de ontwikkeling ervan hebben we ze op onze eigen kinderen getest. Het design is modern, zodat de broekjes lijken op iets wat je kind normaal zou dragen. We hebben kleuren gekozen waarop je het kleurverschil tussen nat en droog zo min mogelijk ziet. Je vindt bijvoorbeeld geen rode broekjes in onze collectie, omdat het zeer duidelijk te zien is als rood nat wordt. Ook effen onderbroekjes hebben we niet in het assortiment. Onze broekjes zijn bedoeld voor een lichte vorm van incontinentie en zijn niet veel groter dan gewone onderbroeken. Dus je zoon of dochter hoeft zich geen zorgen te maken dat hun vriendjes hen zullen pesten omdat ze een luier aan hebben. Dat hebben ze namelijk niet, we bieden ze alleen wat onzichtbare hulp. De incontinentie onderbroeken voor kinderen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten, voor jongens en meisjes van 5 tot 14 jaar. Kies de juiste maat met behulp van de matengids die je bij elk product vindt.

Incontinentie onderbroeken: Materiaal

Onze incontinentie onderbroeken voor kinderen zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Het absorberende laagje in de broekjes is vervaardigd uit zuiver katoen. De onderbroeken bevatten geen schadelijke stoffen en zijn Oeko-Tex gecertificeerd. Het absorberende laagje is antibacterieel (hypoallergeen) en ademend.